0
Fudbal

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan Zlatan Ibrahimovic Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

IBRAHIMOVIĆ U SVOM STILU: „Kriv sam, jer sam ga učinio velikim“!

Objavljeno: 07.12.21 u 11:10

Ibrahimović nije srećan zbog gesta bivšeg saigrača

Posle najnovijeg gradskog derbija većina dojučerašnjih saigrača nije želela da se pozdravi sa Turčinom a odnos sa njim pomenuo je i Šveđanin u svojoj autobiografiji. Čalhanoglu je u duelu postigao pogodak iz penala za vođstvo Intera, ali nije pokazao ni malo poštovanja prema bivšem klubu i proslavio ga je sa novim saigračima

– Treba da budemo zahvalni na onome što je pružio timu i poželimo mu sreću u budućnosti. Međutim, iako zvuči loše treba to reći, Čalhanoglu je zloupotrebio jednu tragičnu situaciju. Dobar je on momak, poprilično je sazreo zahvaljujući meni. Tokom Evropskog prvenstva slao sam poruke njemu i Rebiću s pitanjem ,,teško je bez Ibre, zar ne?”.

Našalio se Ibrahimović na račun cele te situacije.

– Pre nego što sam ja došao Čalhanoglu nije imao učinak kakav je imao nakon toga. Uvek sam se šalio s njim, govoreći da sam ja kriv što sada može da ispostavlja zahteve Milanu jer sam ga učinio velikim igračem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter