0
Košarka

Dragan Labovic Remote Sport Kosarka Basketball NLB Jadranska Liga Crvena Zvezda Red Star FMP 23.12.2008. (credit image © photo: Pedja Milosavljevic / Srdjan Stevanovic / STARSPORT)

DIVLJAO PO BEOGRADU: Uhapšen poznati srpski košarkaš – prebio taksistu pa otišao u vrtić i napravio ogroman haos!

Objavljeno: 07.12.21 u 14:16

Bivši košarkaš Dragan Labović uhapšen je danas u glavnom gradu Srbije nakon što je napravio jedan incident.

Labović je u Beogradu prebio jednog taksistu, nakon čega mu je ukrao pare i automobil, saznaje ‘Kurir’. Nakon toga, bivši reprezentativac Srbije je u jednom vrtiću u Železniku gde mu inače radi majka, napravio još jedan haos.

Policija je brzo reagovala, te je Laboviću stavila lisice na ruke i lišila ga slobode.

Dragan je igračku karijeru završio 2019. godine. Počeo je u FMP-u gde je igrao čak sedam godina, a potom je nastupao za Aris, Jenisej, Krasnaja Krila, Nižnji Novgorod, Košalin, Asesoft, Karpoš Sokoli.

Kosarka, NLB Liga-Regionalna, sezona 2007/08.FMP (Zeleznik) Vs. Hemofarm (Vrsac).Dragan Labovic.Beograd, 23.02.2008..foto: Srdjan Stevanovic

Selektor seniorske reprezentacije Srbije Zoran Slavnić je uvrstio Labovića na konačan spisak igrača za Evropsko prvenstvo 2007. u Španiji. Reprezentacija Srbije je takmičenje završila već u grupnoj fazi, nakon što je zabeležila tri poraza u tri utakmice. Labović je na ovom prvenstvu imao malu minutažu. Protiv Rusije je za četiri minuta postigao jedan poen, protiv Grčke je bio samo dva minuta na terenu, dok je na poslednjoj utakmici protiv Izraela na terenu proveo pet minuta tokom kojih je postigao jednu trojku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter