0
Fudbal

FOTO: Aroun Turin

UHAPŠEN PREDSEDNIK SAMPDORIJE KOJI ŽELI STANKOVIĆA: Masimo Ferero iza rešetaka!

Objavljeno: 06.12.21 u 13:15

Priveden predsednik Samdorije Masimo Ferero

Informaciju su preneli italijanski mediji, a Ferero je priveden u policiju  u okviru istrage za korporativne zločine i bankrot. Mediji prenose da je Masimo sproveden u zatvor, dok se još pet osoba nalazi u kućnom pritvoru. Navodi se da fudbalski klub Sampdorija nije pod istragom.

On je uhapšen samo dan nakon što se pojavila informacija da italijanski klub želi da smeni sadašnjeg trenera i na njegovo mesto dovede Dejana Stankovića. Fabricijo Romano, koji važi za jednog od najpouzdanijih novinara u fudbalu prenosi da Stanković ima želu da promeni sredinu, ali da Zvezda pravi problem i ne želi da pusti stručnjaka u Italiju.

Italijom je kružila informacija da je Ferero umešan u aferu pranja novca u slučaju Pedra Obijanga 2015. u Vest Hem, ali je oslobođen optužbi. U međuvremenu su tužioci pogledali dokumentaciju u vezi kompanija koje su u vlasništvu Ferera i došli do informacija da je korišćen lažni stečaj

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter