0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TSC IZBEGAO PORAZ POGOTKOM U SAMOM FINIŠU: Ratkov je heroj tima iz Bačke Topole!

Objavljeno: 06.12.21 u 20:17

‘Meraklije’ izgubile dva boda u petom minutu sudijske nadoknade!

U Bačkoj Topoli odigrana je još jedna utakmica 19. kola nacionalnog prvenstva Srbije.  TSC je na svom stadionu ugostio Radnički iz Niša. Duel dva tima koje se bore za mesto u plej-ofu, završen je rezultatom 1:1.

Ljubitelji domaćeg fudbala su dosta očekivali od susreta na severu naše zemlje. Pružili su akteri zanimljivu fudbalsku predstavu na obe strane terena.

Izabrancii Žarka Lazetića su procentualno više imali loptu u svojim nogama, a publika je imala priliku da vidi nekoliko odličnih prilika obe ekipe. Domaćin je bio za nijansu konkretniji rival u prvom delu igre, ali nakon 45 minuta nije bilo promene rezultata.

Fudbal-LingLong Super Liga season 2020-2021
FK Crvena Zvezda v Radnicki Nis
Stefan Mitrovic (C) Aleksandar Katai (R) and Njegos Petrovic (L)
Beograd, 05.08.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Prvi pogodak na meču viđen je u 62. minutu. Šesti pogodak u ovosezonskoj Superligi postigao je mladi Stefan Mitrović. 

TSC je pokušavao da dođe do željenog izjednačenja, ali gosti nisu menjali taktiku. Radnički se nije plašio da krene u ofanzivu.

Momenat koji je značajno uticao na krajnji ishod meča, dogodio se u 82. minutu igre. Lazetić je u igru uveo mladog Petra Ratkova. Napadač rođen 2003. godine, ubrzo je postao heroj ekipe iz Bačke Topole. 

Igrao se peti minut sudijske nadokande kada je Ratkov savladao Damira Kahrimana i doneo vredan bod svojoj ekipi.

TSC u narednom kolu gostuje Radničkom iz Kragujevca na ‘Čika Dači‘, a ekipa Radoslava Bataka dočekuje trećeplasirani Čukarički.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter