0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENERA CIBONE IZNENADILE VESTI O SMENI: On imao poruku nakon poraza od Zvezde – ‘Čeka me mesto u autobusu za Zagreb!’

Objavljeno: 06.12.21 u 21:21

Košarkaši Crvene zvezde su u 10. kolu ABA lige savladali Cibonu.

Neposredno pred start meča, hrvatski mediji su plasirali vest da je u opasnosti od smene bio trener Cibone Vladimir Jovanović. Mladi stručnjak je na konferenciji za medije odbacio te tvrdnje.

– Nisam znao da sam smenjen, nisam očekivao to pitanje. Čeka me mesto u autobusu i vraćam se za Zagreb. Može da me smeni onaj ko me je doveo tamo, a novinari mogu da pišu, ne da me smenjuju, rekao je Jovanović.

Potom je dao i osvrt na ovaj meč, kaže da njegovim igračima nema mnogo toga da zameri.

– Odigrali su muški, čvrsto, bili su ozbiljni. To je njihov evroligaški kvalitet. Odigrali smo pristojnu utakmicu, u nekim delovima i parirali. To mi je drago. Mi imamo iz ovoga mnogo toga da naučimo. U ritmu smo sa mnogo utakmica i funkcionišemo najbolje što možemo. Nemam šta da zamerim igračima jer i kada su pravili greške, to su bile košarkaške greške. Mlada smo ekipa i nadam se da ćemo ići korak po korak.

Na kraju, Jovanović je izjavio saučešće porodici preminulog košarkaša Stevana Jelovaca.

– To je tužna vest za celu javnost, jedan gubitak koji je veliki prvo za njegovu porodicu, a onda i za sve nas koji smo ga znali. Iskreno saučešće njegovoj porodici i prijateljima, zaključio je trener Cibone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter