0
Košarka

Stefan Jelovac Nikola Jokic Boban Marjanovic Misko Raznatovic KLS Kosarkaska Liga Srbije, Mega - Crvena Zvezda 4.6.1019. Jun 4. 2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

POTRESNA ISPOVEST MIŠKA RAŽNATOVIĆA: Jelovac je živeo u stanu mojih roditelja dok je igrao u Beogradu – nikada ga neću zaboraviti!

Objavljeno: 06.12.21 u 09:24

Poruka nakon koje vam neće biti svejedno.

Srbiju je juče potresla vest o preranoj smrti Stevana Jelovca (32), koji nije uspeo da se izbori nakon moždanog udara koji ga je pogodio na treningu. Pored mnogih sportista koji su se oprostili od njega, to je učinio i njegov menadžer Miško Ražnatović na jedan poseban način.

Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega. Međutim, nikada nikog takve dobrote. Stevan je jedini, koji je i pored toga što je bio u tridesetima i skoro 13 godina sa mnom, mi stalno persirao, iako sam se strašno bunio protiv toga. I pored ljutnje i kritike, nije odstupao od navike da pri svakom dolasku u kancelariju donose flašu zestokog pica.

Svaki dolazak iz Novog Sada u Beograd da me poseti se završavao i obilaskom mojih roditelja, u čijem stanu je živeo, dok je igrao u Beogradu.

Kao i u vreme njegovog boravka u Beogradu, gibanica moje mame ga je strpljivo cekala. Dobrota i plemenitost, koja ga je krasila je bila jedinstvena, i ziva sećanja na naše putesestvije kroz Italiju, Tursku, Rusiju, Nemacku, Litvaniju, Spaniju, Japan, Grcku…sada bude bolna i teška osećanja.

Ja ne spadam u osobe koje će sada napisati RIP, niti pak u one, koji će pokazati kolika me tuga obuzima dok ovo pišem, jer je moja bol zbog njegovog odlaska zanemarljiva u odnosu na ono sto sada prolazi njegova porodica. S druge strane ja sam sigurno neko ko će naci nacin da uspomena na Stevana, kao vrhunskog košarkasa i neverovatnu osobu traje zauvek, napisao je Miško Ražnatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter