0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v Novi Pazar head coach Radoslav Batak Beograd, 12.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NIŠLIJE NEZADOVOLJNE BODOM U BAČKOJ TOPOLI: Batak posle remje protiv TSC-a – ‘Skupo nas je koštao pad koncentracije!’

Objavljeno: 06.12.21 u 21:59

Fudbaleri Radničkog iz Niša remizirali su sa TSC-om u Bačkoj Topoli rezultatom 1:1 u 19. kolu Superlige Srbije.

Dugo će Nišlije žaliti za dva ispuštena boda na ‘TSC areni’. Vodile su 1:0 sve do poslednjeg četvrtog minuta sudijske nadoknade vremena golom Mitrovića u 61. minutu, propustile nekoliko sjajnih šansi da dupliraju prednost, a onda ih je trenutak nepažnje skupo koštao, pa je Ratkov u zadnjim sekundama meča postavio konačnih 1:1.

Nakon utakmice, Radoslav Batak je istakao da nije zadovoljan bodom.

– Nismo zadovoljni sa ovim bodom. Skupo nas je koštao jedan pad koncentracije. Imali smo tri stopostotne šanse u drugom poluvremenu i morali smo ovo ranije da rešimo. Ali to je fudbal. Nedavno smo mi dali gol u nadoknadi vremena, sada smo ga primili. Dešava se. Idemo dalje ka svom cilju. Žao mi je što smo propustili ovakvu šansu da slavimo na ovom teškom gostovanju. Iz svake situacije se uči, čestitam igralima na prikazanoj igru. Moramo podići glave i nastaviti dalje u istom ritmu, rekao je Batak.

Trener TSC-a Žarko Lazetić je sa druge strane, imao razlog za zadovoljstvo.

– Kada se da gol u 94. minutu moram da budem zadovoljan. Bila je ovo čudba utakmica. U prvom delu smo imali kontrolu, ali nismo dali gol. Oni su sed organizovano branili, bili su jako opasni u tranzicijama i malo je nedostajalo da nas savladaju. Imali su dobre situacije posle datog gola da reše utakmicu. Na kraju je ovo pozitivan bod za nas. Imali smo dugu seriju poraza i ovako osvojen bod treba da nam da elan da jesenji deo sezone završimo na najbolji mogući način.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter