0
Ostali sportovi

Dejan Savic Aerodorm docek i konferencija za medije vaterpolo reprezentacija, vaterpolisti olimpiske igre 10.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

DEJAN SAVIĆ BESAN KAO NIKAD PRE: Selektor prvi put okupio vaterpoliste nakon zlata na OI i ostao šokiran prizorom koji je zatekao!

Objavljeno: 06.12.21 u 23:25

Selektor je morao da otkaže trening.

Vaterpolisti Srbije su letos po ko zna koji put obradovali naciju, zlatom na Olimpijskim igrama u Tokiju. Nekoliko meseci kasnije, ponovo su se okupili pod stručnom palicom Dejana Savića i bez jednog broja igrača koji se penzionisao, a ono što ih je dočekalo, daleko je ispod nivoa najboljih na planeti.

Naime, Dejan Savić je morao da otkaže trening zbog hladne vode bazenu ‘Milan Gale Muškatirović’, te je neslavno ottpočelo dvodnevno okupljanje na Dorćolu.

Selektor je zbog pomenutog incidenta bio toliko besan da je sve javno izrekao.

– Ne mogu da verujem šta se događa. Odavno je poznat plan aktivnosti, trebalo je da dobijemo uslove za normalan rad. Sačekala nas je hladna voda, održavanje treninga je bilo teško moguće. Ne želim da se iko razboli zbog toga, zato sam i doneo odluku da se prvi skup u punom obimu ne održi. Verovao sam da će na vreme sve biti obezbeđeno ali od toga ništa nije bilo, poručio je Dejan Savić za ‘Sportski žurnal‘.

Prema saznanjima koje je objavio pomenuti list, Vaterpolo savez Srbije je obezbedio energente za grejanje na vreme, ali su oni upotrebljeni prevremeno zbog hladnog vremena i bazen već nekoliko dana ‘kuburi’ sa hladnom vodom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter