0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dejan Radonjic Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

DEJAN RADONJIĆ: ‘Nije najbitnije pričati o utakmici nakon tragične vesti koja nas je zatekla! Iskreno saučešće porodici Jelovac’

Objavljeno: 06.12.21 u 20:55

Crvena zvezda je ostvarila deveti trijumf u ABA ligi!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Cibonu, u okviru 10. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u regionu. Crveno-beli su u prestonici Srbije bili bolji sa 86:72.

Po završetku susreta u hali ‘Aleksandar Nikolić’, oglasio se šef stručnog štaba aktuelnog šampiona ABA lige, Dejan Radonjić. 

-Odradili smo utakmicu sa periodima dobre igre u oba smera, ali i sa periodima sa mnogo grešaka, koje nas na kraju nisu koštale pobede. Kontrolisali smo razliku i stigli do nove pobede – istakao je  Radonjić, a zatim se osvrnuo  na tragičnu vest koja je juče potresla Srbiju i ceo košarkaški svet.

-Pričati sada o utakmici, u situaciji u kojoj nas je tragična vest zatekla, nije najbitnije. Iskreno saučešće porodici Jelovac, Stevan je bio naš igrač i ta vest je jako tužna.

Novinare su zanimala očekivanja trenera Zvezde od narednih izazova u Evroligi.

-U Evroligi nema lakih utakmica ni kod kuće ni na strani. Pripremamo se za dobar meč protiv Olimpijakosa, to je jedan od najboljih timova u EL. Igraju u možda najboljoj formi. O svemu ostalom… Od utakmice do utakmice, nije pametno gledati previše unapred.

Eron Vajt se oporavio od teške povrede i prvi put je istrčao na teren u Sankt Peterburgu. Danas iskusnog Amerikanca nije bilo u sastavu.

-Ušao je u trenažni proces, preventivno smo odlučili da večeras ne bude u sastavu – zaključio je Radonjić

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter