0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Serbianfooty

DA LI PARTIZAN IMA NOVOG ALEKSANDRA MITROVIĆA: Možete li da prepoznate dečaka sa slike?! (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.21 u 10:35

Navijači ulažu velike nade u njega.

Ako je suditi prema protekla dva Partizanova meča, crno-beli imaju novu mladu nadu domaćeg, ali i evropskog fudbala. U pitanju je naravno napadač Marko Milovanović, koji je svoj debitantski pogodak postigao u Kupu protiv Dubočice.

Bio je to gol koji je Partizanu doneo plasman dalje, pa o njegovom značaju i ne treba trošiti reči. Aleksandar Stanojević je potom očigledno uvideo da Milovanović ima potencijala, nagradio ga je za ovaj gol, pa je dobio priliku i na utakmici protiv Novog Pazara u 19. kolu Superlige Srbije.

Mladi napadač je zamenio Danila Pantića na poluvremenu, a već u 52. minutu je postigao novi pogodak za veliku radost navijača. Upravo taj gol, mnoge je podsetio na Aleksandra Mitrovića, najboljeg strelca u istoriji reprezentacije Srbije, kao i nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Odmah potom, na Tviteru na stranici Serbian Football osvanula je fotografija na kojoj se pored Milovanovića, nalazi upravo Mitrović. Očigledno je mladom napadaču crno-belih Aleksandar bio idol dok je bio dete, a nema sumnje da želi da krene njegovim stopama.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter