0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

VELIKI KIKS ANORTOZISA PRED PARTIZAN: Fenjeraš ih bacio na kolena, trener imao posebnu poruku za crno-bele!

Objavljeno: 05.12.21 u 09:39

Fudbaleri Anortozisa doživeli su neočekivan poraz.

Njih je savladao pretpolsednji tim na tabeli, PAEEK, koji je postigao tri gola – 3:2. Tim iz Famaguste je na svom terenu gubio 2:0, pa je uspeo da izjednači, ali je u 71. minutu primio i treći gol, te je tako ostalo do kraja.

Ovakav epilog razočarao je navijače, kod kojih je prisutna bila velika euforija, a vladalo i veliko interesovanje za 750 ulaznica za utakmicu koja će se u četvrtak odigrati na stadionu u Humskoj ulici.

Trener Anortozisa Timur Kecbaja, ipak, veruje da će njegov tim mnogo bolje izgledati u Beogradu.

– Imamo ovaj problem od početka sezone, da nam ni dva postignuta gola nisu dovoljna za pobedu. Vrlo sam razočaran jer smo se dosta potrošili da bismo izjednačili, a onda ni to nismo uspeli da sačuvamo. Stalno pravimo individualne greške i primamo golove. A, sada u Evropi nas čeka mnogo bolji, mnogo organizovaniji protivnik, ali ćemo uraditi sve da izborimo prolaz u prolećnu fazu takmičenja. Ovaj poraz neće obrisati sve dobro što smo uradili do sada, rekao je Kecbaja.

Kiprane samo pobeda u Beogradu vodi u nokaut fazu, a podsetimo, Partizan je u Nikoziji slavio sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter