in , ,

‘TRENIRAJ I NAPREDUJ’: Akcije promocije softbola u Beogradu!

Softbol sport u Beogradu, nastavlja sa raznim aktivnostima.

Jedna u nizu je sprovedena od juna do kraja novembra na nekoliko lokacija u Beogradu. Klub „Svet sporta scorpions“ sproveo je akciju ‘Treniraj i napreduj kroz kampove softbol sporta‘.

Centralni kamp je održan uz pomoć Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Beograda. Zajedno su se okupili softbolaši i softbolašice iz nekoliko vojvođanski gradova i Beograda u studentskom odmaralištu na Avali, krajem jula, pred odlazak ekipe Voša na Evropski kup u Sofiji.

Studentsko odmaralište na Avali, po ko zna koji put se pokazalo kao sjajan izbor, jer je blizu softbol terena u Ripnju, a ima i odličnu salu za predavanja. Tokom godine akcija je sprovedena u Ripnju i Železniku. Posle nje dobili smo i nekoliko početnika softbola, koji nastavljaju da treniraju naš sport – istakao je Momčilo Božić, predsednik kluba Svet sporta.

loading...

Inače, u Softbol savezu Beograda, planiraju da održe kamp na Zlatiboru, koji će se održati kad i kamp koji podržava Ministarstvo omladine i sporta, na kome će biti talentovani softbolaši i softbolašice iz Vojvodine.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘ZNALI SMO DA TAMO PADAJU VELIKI’: Avramović nakon Partizanovog preokreta u Laktašima – ‘Pobedili su i Zvezdu!’

FENOMENALNA PRIČA ZA KOJU MALO LJUDI ZNA: As Liverpula dobio ime po čuvenom Srbinu – otkrio zbog čega su roditelji to hteli!