0
Domaći fudbal

Foto: Arena sport / printscreen

STANOJEVIĆU ‘PUKAO FILM’: Trener crno-belih besneo kraj aut linije, iz sve snage udarao u staklo nakon promašaja Meniga! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.21 u 17:15

U toku je utakmica 19. kola najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji, Partizan je na svom stadionu ugostio Novi Pazar.

Nisu blistali izabranici Aleksandra Stanojevića u prvih 45. minuta igre, nisu uspeli da pronađu adekvatno rešenje u napadu pomoću kojeg bi ‘načeli’ protivničku mrežu.

Novi Pazar je sjajno delovao u odbrani, uspešno su otklonili svaku pretnju crno-belih. Najbolju šansu za crno-bele u prvom poluvremenu, imao je Menig u 44. minutu, kada je sa pet metara šutirao, ali je golman gostujućeg tima odlično reagovao i sačuvao svoj gol.

To je potpuno izbacilo iz takta trenera Partizana, Aleksandra Stanojevića, koji je bes izbacio na svojoj klupi. Snažnim udarcem rukom polomio je pleksiglas, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter