0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OVO ĆE UZDRMATI ČITAV FUDBALSKI SVET: Saga oko Mbapeovog prelaska u Real se završava – poznato je kada će odjeknuti ‘bomba’ u Madridu!

Objavljeno: 05.12.21 u 19:31

Nedeljama i mesecima unazad, intenzivno se govori o Kilijanu Mbapeu i njegovom prelasku u redove Real Madrida

Oko ovog mogućeg transfera mnogo se govori u poslednje vreme, a prema najnovijim informacijama, cela priča bi mogla da bude gotova već sledećeg leta.

Španski list ‘As’ piše da su čelnici španskog giganta ubeđeni da će Mbape potpisati ugovor sa Realom narednog leta, a navodno i sam igrač im je obećao da će se to desiti. Podsetimo, Francuzu ugovor sa PSŽ-om ističe na kraju sezone, pa Španci već od 1. januara mogu da startuju sa pregovorima oko transfera.

– Kilijan je forsirao transfer prošlog leta kako bi PSŽ dobio odštetu za njegov odlazak. Bio je darežljiv, ali više ne može biti. Sad će doći kao slobodan igrač, a oni su si sami krivi za to – navodi AS reči neimenovanog čelnika Reala.

Prvi kontakt između Reala i PSŽ-a ostvario se letos, ali do dogovora nije došlo, pošto su se na ‘Parku prinčeva’ nadali da će se Mbape predomisliti, i produžiti ugovor sa ‘svecima’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter