0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP Meridian

TRI SRPSKA KLUBA NA ČELU ABA LIGE: FMP savladao Krku i potvrdio dominaciju naše košarke!

Objavljeno: 04.12.21 u 23:42

Fantastičan prizor na tabeli.

Košarkaši FMP-a iz Železnika nastavljaju sa izvanrednim igrama ove sezone, a večeras je pala slovenačka ekipa Krke rezultatom 87:76. Bila je to 8. pobeda za izabranike Nenada Stefanovića, a do sada su doživeli samo 2 poraza i to od Budućnosti i Partizana.

Ovim trijumfom FMP je zauzeo 2. mesto na tabeli, dok je prvi Partizan sa skorom 9/1, a treća Crvena zvezda koja ima skor 8/1. Crveno-beli će svoj meč 10. kola regionalne lige odigrati u ponedeljak protiv Cibone, gde su izraziti favoriti.

FOTO: FMP Meridian

Pantere su do pobede predvodili Tasić sa 14 poena i 7 skokova, Nerandžić sa 12 poena, dok su Pavićević i Izundu upisali 11. Sa druge strane, istakao se Gibs koji je brojao do 24, uz šut za 3 neverovatnih 7/9, dok je Rok Stipčević stao na 17 poena.

Što se tiče ostalih srpskih klubova, Mega je poražena u Baru rezultatom 79:75 i trenutno zauzima 8. mesto na tabeli. Sa druge strane, Borac iz Čačka je uspeo da pobedi Split sa 66:80 i tako osigura 9. poziciju i blagu sigurnost od zone ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter