0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘TO JE NAJLAKŠA UTAKMICA!’: Trener Novog Pazara pred duel sa Partizanom – ‘Ne pretimo, ali znamo cilj!’

Objavljeno: 04.12.21 u 14:58

Trener Novog Pazara izneo je očekivanja pred meč 19. kola Superlige Srbije.

Preposlednji tim na tabeli gostuje u Humskoj, gde su prvoplasirani crno-beli svakako lepi, Dragan Radojičić je poručio da je ovo gosotvanje za njegov tim najlakše, jer nema opterećenja.

– Imali smo veliku potrošnju u prethodnom periodu, a idemo protivniku koji igra najbolje i kontinuirano drži visok nivo forme. To govori i pozicija na tabeli. Izuzetno poštujem kolegu Aleksandra Stanojevića, njegov stručni štab i igrače, rekao je Radojičić.

On je dodao da se crno-belima ne preti.

– Stvarno, ne znam koji će biti rezultat. Postavili smo neke lestvice ispod kojih se ne može, po pitanju igre i pristupa. Partizanu se ne preti, ali gledamo da ostvarimo naš cilj. Uradićemo sve što je u našoj moći da skupo prodamo kožu.

Na kraju, Radojičić poručuje da će Pazar pokušati da ostvari bolji rezultat nego što se to očekuje.

– Nadam se sportskoj i viteškoj borbi sa najboljim timom u Srbiji. Ovo je i najlakša utakmica jer ćemo igrati bez opterećenja. Naše je legitimno pravo da pokušamo da ostvarimo bolji rezultat od onog koji javnost očekuje, tvrdi trener Pazaraca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter