0
Evroliga

from left Luka Mitrovic Branko Lazic Austin Hollins Nate Walters Nikola Ivanovic Marko Simonovic Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OTKRIVENO JE ZAŠTO NIKOLA IVANOVIĆ NIJE IGRAO PROTIV ZENITA: Navijači Zvezde mogu da odahnu!

Objavljeno: 04.12.21 u 20:18

I bez njega su lako slavili.

Košarkaši Crvene zvezde su u 13. kolu Evrolige savladali Zenit rezultatom 58:69. Još jednom je ekipa Dejana Radonjića pokazala da čvrsta odbrana može da donese pobedu protiv gotovo svakog protivnika, pa Rusi nisu imali šanse.

Ovaj susret propustio je plejmejker crveno-belih Nikola Ivanović, što je uplašilo mnoge navijače beogradskog kluba. Dugo čekani Eron Vajt se vratio nakon povrede, a van rotacije je pored Ivanovića ostao i Marko Simonović.

Nikola Ivanovic (R) and Matthew Strazel
Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague
Beograd, 11.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Kako prenose domaći mediji, crnogorski košarkaš je na treningu pred utakmicu izvrnuo zglob, pa crveno-beli nisu želeli da rizikuju. Povreda nije teže prirode i očekuje se da Ivanović bude spreman za susret protiv Cibone u ABA ligi koji je na programu u ponedeljak.

Čestitke mojim igračima na dobroj utakmici. Bitna pobeda za nas. Pričali smo o ovoj utakmici, cilj je bio da pre svega da odigramo bolje nego protiv Uniksa. Bila je potpuno drugačija utakmica. Od starta smo igrali sa puno energije, fokusa, dobra odbrana nam je donela prednost. Drugo poluvreme nismo dobro počeli napadački, izgubili smo dosta lopti, ali imali smo prednost i nastavili smo sa dobrom odbranom i tako smo kontrolisali utakmicu i upisali važnu pobedu, rekao je Radonjić nakon pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter