0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

‘NA POSLEDNJIH 10 UTAKMICA, SAMO IH JE ZVEZDA POBEDILA’: TSC dočekuje Radnički, Lazetić oprezan pred susreta sa Nišlijama

Objavljeno: 04.12.21 u 12:22

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole, u ponedeljak od 18 časova na TSC Areni, dočekuje ekipu Radničkog iz Niša u 19. kolu Superlige.

Domaćin ovaj duel dočekuje sa namerom da na svom terenu ostvari još jednu pobedu, a +ef stručnog štaba Žarko Lazetić ističe da je protivnik TSC-a u ovom kolu, ekipa Radničkog, veoma dobra i da predstojeći meč neće biti nimalo lak.

– Radnički u poslednjih deset utakmica ima samo jedan poraz i to od Crvene zvezde, što samo po sebi govori koliko su jak protivnik. U dobroj su formi, pobedili su i u Kup utakmici, bolje su pozicionirani od nas na tabeli, tako da smo svesni da je pred nama teška i zahtevna utakmica, rekao je Lazetić.

Lazetić se osvrnuo i na prethodnu Kup utakmicu, prvu na klupi TSC.

– Pobeda koju smo izvojevali protiv Kolubare nam sama po sebi ne garantuje novu. Za nove pobede potrebni su dobar pristup, dobra energija i sprovođenje onoga na čemu radimo na treninzima. Verujem da ukoliko budemo takvi na predstojećem meču, ako dobro izađemo na teren, možemo zasluženo da trijumfujemo, rekao je Lazetić.

head coach Zarko Lazetic
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Partizan v Metalac Gornji Milanovac
Beograd, 03.04.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Trener TSC je prokomentarisao i treninge koje je do sada održao sa svojim timom i naglasio da su igrači fenomenalni što mu daje dobru osnovu da bude optimista.

– Ja sam odmah po dolasku u TSC rekao da trenutna pozicija kluba na tabeli nije realna i da je na svima nama da iz dobre energije izvučemo neke osnovne principe igre koje želimo da sprovodimo, a koji će nam pomoći da dođemo do povoljnog rezultata. Utakmica sa Radničkim je idealna da se bodovno približimo vrhu tabele na kome TSC po svom kvalitetu treba da bude, dodao je Lazetić.

Vezni igrač Mihajlo Banjac ističe da je novi šef stručnog štaba u ekipu  uneo novu energiju.

– U svlačionici imamo dobro raspoloženje, ekipa je na dobrom putu i nadam se da će to biti dovoljno za dobre rezultate u naredne tri utakmice koje su pred nama, objasnio je Banjac.

TSC se trenutno nalazi na 8. mestu tabele sa 22 osvojena boda, dok je Radnički na 6. mestu sa 25 bodiva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter