0
Evropske lige

Fudbal Soccer U21 Kvalifikacije za EVropsko Prvenstvo U21 Srbija U21 v Italija U21 Sinisa Mihajlovic Gornji Milanovac, 19.11.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘MNOGO MI SE SVIĐA’: Mihajlović pred susret sa Vlahovićem i Fiorentinom – ‘Gladan je, ljut, nikad zadovoljan…’

Objavljeno: 04.12.21 u 12:43

Fudbaleri Bolonje u nedelju od 12.30 dočekuju Fjorentinu.

Legendarni srpski fudbaler, a sada trener, Siniša Mihajlović naspram sebe će imati koloniju Srba iz Firence, koju predvodi fenomenalni Dušan Vlahović.

– Ne volim da pričam o protivničkim igračima, ali pošto je Vlahović Srbin, onda hoću. Mnogo mi se sviđa, ima mnogo kvaliteta, nije ni čudo što dolazi iz Srbije, tamo se određene stvari dobijaju rođenjem. On je gladan, ljut, nikad zadovoljan. Srećan sam i zbog reprezentacije, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije uoči utakmice.

Trener Bolonje dao je zanimljiv odgovor na pitanje da li se plaši sudara sa Vlahovićem i Fjorentinom.

– Strah? Ne, to je samo fudbalska utakmica, nema razloga za strah. Mada, strah nije negativno osećanje, zato što te drži na zemlji. Probaćemo da ‘zaključamo’ Vlahovića, iako jako dobro znamo da će to biti težak zadatak, istakao je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter