0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

MANČESTER SITI ČUVA PRVO MESTO: Laka pobeda protiv Votforda za nastavak borbe za titulu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.21 u 22:10

Biće ovo zanimljivo prvenstvo.

Fudbaleri Mančester sitija, savladali su Votford u 15. kolu Premijer lige rezultatom 1:3. Tako su izabranici Pepa Gvardiole sačuvali prvu poziciju na tabeli 5. pobedom u nizu u domaćem šampionatu.

Agresivnost od samog starta meča, gostima je donela prednost u 4. minutu, kada je Rahim Sterling zatresao mrežu Votforda. Prednost Mančestera duplirao je Bernardo Silva golom u 31. minutu. I pored još nekoliko prilika u prvom delu igre, pa je na velikopj pauzi bilo 0:2.

Drugo poluvreme donelo je nastavak dominacije Građana, a Silva je u 63. minutu postigao svoj drugi pogodak za 0:3. Konačan rezultat postavio je Ernandez u 74. minutu, ali Votford nije imao nikakve šanse za preokret.

Podsećamo, Liverpul je sa druge strane došao do pobede u samoj završnici meča. heroj je bio Origi koji se izvanredno snašao u šesnaestercu Vulverhemptona i tako doneo bitnu pobedu svom timu.

SVI REZULTATI:

Vest Hem – Čelsi 3:2

Njukasl – Barnli 1:0

Sautempton – Brajton 1:1

Vulverhempton – Liverpul 0:1

Votford – Mančester siti 1:3

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter