0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

LEBRON LJUT KAO NIKAD PRE: Kralj besan na NBA ligu – ‘Sve to me je uznemirilo!’

Objavljeno: 04.12.21 u 15:22

Lebron Džejms se vratio na parket u poraz Lejkersa od Klipersa!

On je van istog bio zbog lažno pozitivnog testa na koronavirus, a sada je žestoko kritikovao NBA ligu zbog ponašanja u toj situaciji, jer je bio primoran da nekoliko dana bude u izolaciji, potpuno odvojen od tima.

– Znao sam da će me udaljiti sa terena zbog kovid protokola. Nikada nisam bio bolestan. Znam da kažu da možete biti bez simptoma, ali mislim da je sve ovo bilo veoma loše rukovođeno, rekao je Lebron.

Popularni Kralj je morao u izolaciju u utorak, a NBA je u petak izdala saopštenje u kome se objašnjava šta se dogodilo sa testovima, a sada je objasnio šta ga je naljutilo u čitavoj ovoj siutaciji.

– Moj prvi test bio je negativan, onda je drugi bio pozitivan. Kad imate pozitivan test, normalno je da rade drugi kako bi bili sigurni. Ali nije bilo tog novog testa, odmah su me poslali u izolaciju. To je ono što me je uznemirilo, rekao je Džejms.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter