0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v Anadaolu Efes Shane Larkin Beograd, 31.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LARKIN JE POBESNEO ZBOG SUDIJSKE ODLUKE: ‘Ova odluka je sr**e! On je želeo da me izbaci’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.21 u 10:48

Barselona je slavila nakon produžetka!

Košarkaši Barselone savladali su Anadolu Efes na teškom gostovanju u Turskoj. Izabranici Šarunasa Jasikevičijusa su bili bolji sa 93:95 nakon produžetka.

Evropskom šampiona nije bila dovoljna fantastična partija Vasilija Micića. Reprezentativac Srbije je utakmicu završio sa učinkom od 26 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Veliko nezadovoljstvo zbog suđenja iskazao je Šejn Larkin. As Efesa je po završetku utakmica izneo svoj stav na Instagram profilu.

-Nikada ne dolazim na Instagram da bih objavljivao ovakve stvari, ali ovo je stvarno s***e. Neverovatno. Ovako sam ja dobio peti faul na meču. Pogledajte snimak i recite mi u kojem trenutku ja pravim faul. Sudija je podigao ruku i pre nego što se bilo šta dogodilo. On je želeo da mi dosudi faul. Jedan od najboljih igrača drugog tima je dobio petu ličnu i ovaj sudija je želeo da izbaci i mene iz utakmice. Čestitam Barseloni na teško izvojevanoj pobedi. Ne želim ništa da oduzmem njihovim igračima. Oni su zaslužili pobedu… Ali ova sudijska odluka je s***e, j*** te!“ – napisao je Larkin na svom Instagram profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter