0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

INTER ODUVAO ROMU NA GOSTOVANJU: Napoli i Atalanta oduševili publiku – gledali smo fantastičan susret! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.21 u 23:57

Zanimljivo veče u Italiji.

Fudbaleri Rome su u 16. kolu Serije A doživeli ubedljiv poraz na svom terenu od Intera rezultatom 0:3. Gosti iz Milana su poveli na neverovatan način, Hakan Čalhanoglu je postigao gol iz kornera, koji možete videti OVDE!

Prednost gostiju duplirao je upravo bivši igrač Rome Edin Džeko u 24. minutu. Bosanskohercegovački napadač je pokazao respekt prema svom nekadašnjem klubu i nije se radovao ovom pogotku. Konačan rezultat postavljen je već pri kraju prvog poluvremena, kada je Damfris u 39. minutu savladao golmana Rome iskusnog Patrisija.

Sa druge strane, daleko zanimljivije je bilo u Napulju, gde je domaći tim poražen od Atalante sa 2:3. Gledali smo pravi rolerkoster, koji je započeo Malinovski u 7. minutu. Izjednačenje domaćima doneo je Zjelinski nakon nešto više od pola sata, pa se na poluvreme otišlo pri rezultatu 1:1.

Već na startu drugog dela igre, dobru priliku je iskoristio fudbaler Napolija Mertes i tako zatresao mrežu gostiju za 2:1. Ipak, tu nije bio kraj uzbuđenjima, jer je Demiral u 66. minutu ponovo doneo izjednačenje. Pogodak odluke delo je Freulera, nakon asistencije Josipa Iličića za konačnih 2:3 u 71. minutu ovog susreta.

SVI REZULTATI:

Milan – Salernitana 2:0

Roma – Inter 0:3

Napoli – Atalanta 2:3

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter