0
Fudbal

Tennis-Novak Djokovic Odlazak na Olimpijske Igre Tokyo 2020 Beograd, 20.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO POVODOM EKOLOŠKIH PROTESTA: Poslao je posebnu poruku građanima i ponovo postao heroj nacije! (FOTO)

Objavljeno: 04.12.21 u 23:21

Ovo su svi čekali.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković oglasio se povodom ekoloških protesta koji su se ovog vikenda održali širom Srbije. Srpski as je objavom na svom Instagram profilu oduševio građane, poslavši im jasnu poruku i nedvosmislenu podršku.

Čist vazduh, voda i hrana su ključevi zdravlja. Bez toga, svaka reč o zdravlju je suvišna, napisao je Novak na slici sa današnje blokade mosta.

FOTO: Instagram/djokernole

Potom je u narednoj objavi pored predivnog pejzaža iz jednog dela naše zemlje poručio da moramo više vremena da provodimo u prirodi i da nam je uz nju život bogatiji.

Priroda je naša majka. Provodimo više vremena u prirodi. Sa njom i uz nju nam je život bogatiji, zaključio je Novak Đoković.

FOTO: Instagram/djokernole

Pored verovatno najboljeg tenisera u istoriji tog sporta, borbu za vazduh i reke podržao je i fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić.

FOTO: Instagram/mirko.ivanic4
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter