0
Evroliga

from left Luka Mitrovic Ognjen Dobric Branko Lazic Austin Hollins Maik Zirbes Dejan Davidovac Marko Simonovic Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague Beograd, 26.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA PROVERENIM RECEPTOM VODI NA POLUVREMENU: Zenit ipak nije toliko moćan, crveno-beli jurišaju ka iznenađenju! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.21 u 19:51

Fantastična igra crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde trenutno se nalaze u Sankt Peterburgu, gde igraju duel 13. kola Evrolige sa Zenitom. Izabranici Dejana Radonjića vode na poluvremenu rezultatom 28:42, a još jednom se u prvom planu nalazi vrhunska odbrana crveno-belih.

Gosti su već od samog starta nametnuli svoj ritam igre, pa su u ranoj fazi meča poveli sa 6:15. Ovaj duel, obeležio je i debi Erona Vajta, koji se na parket vratio nakon preloma ruke na pripremnoj utakmici sa Panatinaikosom. Na kraju prve četvrtine Zvezda je vodila sa 16:23.

Nastavili su crveno-beli sa agresivnom odbranom i u drugom kvartalu, a jedini problem imali su u kontroli defanzivnog skoka, kada Ognjen Kuzmić nije na parketu. Nakon 5 vezanih poena Voltersa, Zvezda je u 18. minutu vodila sa 28:42. Poslednji poen u prvom poluvremenu postignut je pred sam istek vremena, kada je Luka Mitrović sjajno iskoristio asistenciju Markovića.

Najefikasniji kod Zvezde su Ognjen Kuzmić sa 11 poena uz šut iz igre 5/7, dok su Volters i Kalinić dodali po 9. Na drugoj strani Frenkamp je postigao 8 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter