0
Košarka

Branko Lazic (L) and Jordan Loyd Euroleague-Crvena Zvezda v Maccabi Beograd, 01.04..2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA LAKO PROTIV ZENITA: Volters nosio crveno bele do pobede!

Objavljeno: 03.12.21 u 21:17

Košarkaši Crvene zvezde slavili su na gostovanju Zenitu rezultatom u okviru 13. kola Evrolige

Ekipa Dejana Radonjića došla je do vrlo važne pobede u meču protiv ekipe Zenita i sada na ukupnom skoru broji pet pobeda uz osam poraza. Crveno beli su prekinuli seriju od tri poraza i sada se nalaze na dvanaestoj poziciji na tabeli.

Najefikasniji u redovima crveno belih bili su Nejt Volters sa 14 poena i Kalinić i Kuzmić sa po 11 poena, dok su se kod Zenita istakli Miki sa 16 poena i Frenkap sa 12 poena.

Zvezda je odigrala odlično prvo poluvreme, a ekipu je predvodio Ognjen Kuzmić. Do prvih minuta došao je i Eron Vajt koji je izašao na teren pred kraj četvrtine koju je Zvezda dobila sa 23-16.

Drugu četvrtinu su odlično počeli, ali su Rusi uspeli da smanje rezultat, a Dejan Radonjić je imao primedbe na igru crveno belih. Ipak, do kraja četvrtine Volters je vezao nekoliko poena te crveno beli odlaze na pauzu sa prednošću od 14 poena.

Igru iz prvog poluvremena je prenela i u drugo i nastavila da melje protivnika. Volters je nastavio tamo gde je stao, a do kraja treče deonice je bilo +18. Do kraja meča su crveno beli samo rutinski odradili posao i došli do jedne od lakših pobeda u Evroligi ove sezone.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter