0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Sjajni predlozi ovog petka, dobitna kombinacija je spremna!

Objavljeno: 03.12.21 u 12:23

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za petak sa sjajnim ponudama i još boljim kvotama.

Granada – Alaves

Ovo je derbi donjeg dela tabele, obe ekipe se nalaze tik iznad opasne zone ispadanja. Alaves nije poražen na tri prethodna gostovanja, dok Granada nema previše sreće na svom terenu. Nijedna ekipa nije šuterski raspoložena, očekujemo da će tako ostati i večeras.

Predlog: 0-2 (1.60)

Union Berlin – Lajpcig

Lajpcig kao favorit ulazi u ovaj meč. Ove sezone igraju sjajno na gostujućim terenima, dok se Union Berlin suočio sa kardovskim problemima. Nekoliko bitnih igrača je van stroja, tako da se nadamo da gosti uspeti da slave na teškom gostovanju.

Predlog: 2 (2.10)

Portimonense – Porto

Ne treba porediti kvalitet ove dve ekipe. Porto se nalazi u fanstatičnoj seriji, trenutno zauzimaju prvo mesto na tabeli. Smatramo da se pitanje pobednika u ovom susretu ne dovodi u pitanje.

Predlog: 2 (1.42)

Benfika – Sporting

Sporting još uvek ne zna za poraz u tamošnjem šampionatu, dok Benfika ima samo jedan. Radi se o dve fantastične ekipe, i jedni i drugi igraju maksimalno ofanzivno. Verujemo da će tako biti i večeras, te da će publika uživati u sjajnim golovima, kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu.

Predlog: I1-3&II1-3 (2.10)

Zenit – Crvena zvezda

Nakon brojnih povreda, ekipa Crvene zvezde je ponovo na okupu. Pojedinim igračima je prijala reprezentativna pauza, pa sada odmorniji idu u Rusiju. Zenit je ove sezone odličan, dobro je popunjen na svim pozicijama. Sastaće se dve ekipe koje igraju odličnu odbranu, nadamo se da broj poena neće biti veći od navedene granice.

Predlog: Ukupno < 149.5 poena (1.54)

Ukupna kvota – 15.43
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter