0
Košarka

Vasilije Micic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

MICIĆEVO SJAJNO VEČE NEDOVOLJNO ZA POBEDU: Barselona slavila nakon produžetaka!

Objavljeno: 03.12.21 u 22:00

Košarkaši Efesa poraženi su od ekipe Barselone  u okviru 13. kola Evrolige.

Odličan meč odigrao je Vasilije Micić koji je postigao čak 26 poena za 35 minuta na terenu. Srpski plejmejker je imao 4/8 za dva i 3/5 za tri, ali je to bilo nedovoljno za pobedu njegove ekipe. Drugi Srbin u redovima Efesa, Filip Petrušev je zabeležio četiri poena

Imali su posle prve četvrtine igrači turskog tima +5, a na poluvremenu +10, iako su u drugoj četvrtini imali i veću prednost od te.

U trećoj četvrtini su konstantno održavali prednost, a pred poslednjih 10 minuta Barselona se vratila na -6.

Preokrenuli su u četvrtoj četvrtini i imali su +5 na minut do kraja, ali se Efes nekako izvukao u poslednjem minutu i izborio produžetak. Za pobedu Barselone promašio je Mirotić.

U produžetku je na pet sekundi do kraja Šanli promašio bacanje za +3, Kruno Simon je šutnuo trojku za pobedu i promašio.

Pored Micića, Larkin je imao 14, Moerman 16, Plajs 13, a Simon 10 poena.

Barselonu su do pobede predvodili Šanli sa 24, Mirotić sa 18, Jokubaitis sa 14 i Kjurik sa 16 poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter