0
Evroliga

Branko Lazic (L) and Jordan Loyd Euroleague-Crvena Zvezda v Maccabi Beograd, 01.04..2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KAKO JE LOJD IZNENADIO NEKADAŠNJE SAIGRAČE: Dobrić i Lazić su se oduševili kad su ga videli! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.21 u 16:18

Nekada su delili istu svlačionicu.

Košarkaši Crvene zvezde će se u 13. kolu Evrolige sastati sa ruskim Zenitom, a taj meč na programu je večeras od 19 časova. Crveno-beli su juče doputovali u Sankt Peterburg, a pred jedan trening, košarkaši regionalnog šampiona su se sreli sa nekadašnjim saigračem Džordanom Lojdom.

Zvezda je na svom Tviter profilu objavila snimak susreta Branka Lazića i Ognjena Dobrića sa Lojdom, a košarkaši su iskoristili ovu priliku za kratku konverzaciju. Lojd je protekle godine bio jedan od najboljih igrača crveno-belih, dok je pred start nove sezone pojačao Zenit.

Ruski tim je dobro počeo sezonu, za sada su zabeležili 8 pobeda i 4 poraza, dok je Zvezda uz 4 pobede izgubila 8 puta. Pokušaće crveno-beli da naprave iznenađenje u Sankt Peterburgu, a trener Dejan Radonjić, pred ovaj susret poželeo je bolje izdanje od onog protiv Uniksa.

Branko Lazic (L) Ognjen Dobric Jordan Loyd Duop Reath
Aba League—Play Off Semifinals Match Game 3-Crvena Zvezda v Igokea
Beograd, 11.05.2021.
foto: Djordje Kostic/Starsport.rs ©

Težak meč, jako dobro igraju, Zenit je pokazao da može da pravi probleme svim ekipma. Jaki su u oba pravca, ako želimo da im pariramo moramo da igramo kvalitetno u odbrani. Svi znamo da je Evroliga, na visokom nivou i nema lakih ekipa, ali treba istaći da smo te duele igrali bez četvorice košarkaša. To nas prati od početka sezone, tek dva dana smo kompletni, očekujem da protiv Zenita odigramo bolju utakmicu nego što je to bio slučaj protiv Uniksa, istakao je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter