0
Dejvis kup

FOTO: Twitter.com/@unaisimonismo

HRVATSKU I SRBIJU BODRE DVA IMENJAKA IZ REALA: Jović i Modrić u centru pažnje u Madridu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.21 u 18:40

Svako je uz svoju selekciju.

Srpski teniseri su porazom započeli polufinale Dejvis kupa, u kome im je rival Hrvatska. Borna Gojo je nakon preokreta uspeo da savlada našeg Dušana Lajovića, koji je nakon prvog seta pokazao znatno lošiju igru u nastavku. Rezultat je bio 2:1 (4:6, 6:3, 6:2), a naša selekcija će sada imati težak posao.

Ovaj susret pratilo je mnogo poznatih ličnosti iz sveta sporta, a među njima su i fudbaleri Reala Luka Jović i Luka Modrić. Srpski reprezentativac je bio u društvu svoje lepše polovine Sofije Milošević, dok je Modrić meč gledao sa čuvenim španskim teniserom Fernandom Verdaskom.

FOTO: SportKlub/Screenshot

Razloga za slavlje prvi je imao Luka iz Hrvatske, ali je u narednom duelu Đoković favorit, pa bi trebalo da se i Jović raduje. U meču koji će verovatno odlučiti pobednika, favoriti će biti hrvatski teniseri Mektić i Pavić, koji su trenutno najbolji svetski dubl igrači.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter