0
Evropske lige

Fudbal-UEFA Europa League Group Stage Group L-Season 20020/2021 Crvena Zvezda v Hoffenheim Sebastian Rudy (L) head coach Sebastian Hoeness and Mijat Gacinovic (R) Beograd, 03.12.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GDE JE NESTAO GAĆINOVIĆ: Dobre igre su mu donosile mesto u reprezentaciji, a sada jedva da dobija šansu – trener sve objasnio

Objavljeno: 03.12.21 u 08:37

Srpski internacionalac nalazi se u delikatnom momentu karijere.

Fudbaler Hofenhajma Mijat Gaćinović ove sezone jedva da igra, upisao je svega četiri nastupa u Bundesligi i još dva u Kupu Nemačke.

Trener kluba za koji nastupa, pokušao je da objasni čitavu situaciju.

– U suštini, nema nikakvih problema sa Gaćinovićem. On je igrao neke dobre utakmice. Imamo u timu izvesnu situaciju u kojoj je velika konkurencija i ekipa je glomazna, a to utiče i na Mijata i njegov status, rekao je Sebastijan Henes.

Otkrio je i put za povratak srpskog reprezentativca.

– Mora da sagleda svoje realne mogućnosti, da trenira dobro i da, kada dobije priliku, odigra dobar meč. Tada će se otvoriti još bolje opcije za njega. Naravno da bi on voleo da igra više, ali treba da radi ono što sam rekao, pa ćemo da vidimo, dodao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter