0
Dejvis kup

FOTO: Davis Cup

ĐOKOVIĆ VODI PROTIV ČILIĆA: Najbolji svetski teniser napravio brejk u pravom trenutku!

Objavljeno: 03.12.21 u 19:30

Dobar početak drugog susreta.

Novak Đoković trenutno igra protiv Marina Čilića u drugom meču polufinala Dejvis kupa. Srbija trenutno gubi sa 1:0, nakon što je Borna Gojo uspeo da dođe do preokreta protiv Dušana Lajovića.

Opet je sve ostalo na najboljem svetskom teniseru koji će nakon duela sa Čilićem, zajedno sa Nikolom Ćaćićem ići na megdan hrvatskom dublu MektićPavić, koji je prvi na svetu. Duel sa Čilićem počeo je najbolje moguće, pošto je Novak uspeo da dođe do prvog seta rezultatom 6:4.

Veliko iskustvo koje Đoković ima došlo je do izražaja već na početku susreta. Srbin je spasao dve brejk lopte pri vođstvu Čilića od 2:1. Hrvatski teniser je dobro čuvao poene na svoj servis, ali je na samom kraju seta poklekao.

Pored prednosti od 40:0, Đoković se nije predao i stigao je do iznednačenja, a potom i do brejka za 5:4. Novak je u narednom poenu uspeo da sačuva četiri brejk lopte, osigura svoj servis i povede sa 1:0 u setovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter