0
AdmiralBet ABA Liga

Aleksa Avramovic (L) Jacob Wiley (C) and Petar Popovic (R) Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BUDUĆNOST SUSPENDOVALA KOŠARKAŠA, SAIGRAČ GA PODRŽAO: Nije se pojavio na treningu, agent otkrio detalje!

Objavljeno: 03.12.21 u 18:02

Dobio je podršku saigrača.

Košarkaš Budućnosti iz Podgorice Džejkob Vajli se nakon nastupa za reprezentaciju Severne Mekdonije nije pojavio na klupskom treningu. Iz kluba su istakli da je on suspendovan do daljnjeg, kao i da je njegov agent otkrio da Vajli ima problem u porodici.

KK Budućnost Voli obaveštava javnost da se Džejkob Vajli, nakon nastupa za reprezentaciju Severne Makedonije, nije pojavio na treningu i samoinicijativno je napustio Podgoricu. Agent igrača je obavestio klub da je razlog napuštanja rešavanje ličnog/porodičnog problema. Klub je suspendovao igrača i javnost će biti blagovremeno obaveštena o daljim koracima, saopštili su iz podgoričkog kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Budućnost VOLI (@buducnostvoli)

Na ovo saopštenje odgovorio je centar Podgoričana VIli Rid, koji je rekao da je porodica najvažnija stvar na svetu.

– Najvažnija stvar na svetu je porodica. Čuvajte je. Puno poštovanje za mog momka, napisao je Rid, a potom je ušao u prepisku sa jednim navijačem.

FOTO: Screenshot/Instagram

– Okej, normalno da je familija na prvom mestu, ali što on nije pozvao klub i zašto je postupio neprofesionalno i samo otišao iz kluba, pisalo je u jednom od komentara.

Rid je ponovo istakao značaj familije, pa je pružio i više nego jasnu podršku saigraču.

Jedna od stvari koje me je otac naučio je da postoje 3 strane u svakoj priči. Njihova, njegova i istina. Sve što hoću da kažem je da je porodica prvi prioritet u životu. Košarka je sredstvo da vodite računa o njima. Nema ništa važnije od toga i ja poštujem to više nego bilo šta kao čovek koji bi učinio sve za svoju porodicu. Ako se ne slažeš, to je tvoje mišljenje, rekao je Rid

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter