0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/fkmiljakovac/Screeenshot

BIVŠI GOLMAN PARTIZANA JE SMRŠAO ČAK 50 KILOGRAMA: Zvezdini fudbaleri su ga rasplakali, borba i dalje traje! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.21 u 17:18

Rekli su mu da ima 3 do 5 meseci života.

Nekadašnji golman Partizana Radovan Radaković i dalje se bori sa svoj život, nakon što su mu lekari dijagnostikovali tumor želuca. On je uspešno završio lečenje u Turskoj, a u razgovoru za Tanjug TV opisao je kako se osećao kada su mu doktori saopštili užasne vesti.

Pitao sam odmah koliko još imam života. To ne mogu da opišem, to je neka vrućina, hladan znoj… Okrene se cela soba, ceo život vam se okrene i prođe kroz vas za tih par sekundi… Kada mi je doktor rekao da imam još tri do pet meseci, uplašio sam se, imao sam strah. Međutim, kako vreme odmiče i kako se borim, sve to manje i manje, počeo je Radaković i dodao:

Jedva sam mogao da pričam, a ne da hodam. Izvađen mi je želudac, žučna kesa, deo tankih creva i sve žlezde iz organa. Mnogo je teško u glavi da se sve kockice spoje. Kažu doktori, psihijatri, psiholozi, samo treba pozitivno razmišljati… Jeste, slažem se, ali dođu i crne misli… Najteže je bilo saznanje. Posle toga, sve operacije i bolovi, sve bude i prođe, ali saznanje i u glavi što tog momenta bude, to je noćna mora.

Radakovića je lečenje u Turskoj koštalo oko 220.000 evra, dok mu je ostalo još 50.000 evra duga. Nekadašnji fudbaler je potom izdvojio Danka Lazovića koji je pokrenuo neke ljude iz Partizana, ali je posebnu zahvalost imao za pojedine igrače Zvezde koji su se odazvali i uplaćivali novac.

Moram da istaknem Danka Lazovića, koji je fenomenalan dečko, koji je pokrenuo neke momke iz Partizana. Ali, oduševili su me pojedini igrači Zvezde, koji su se odazvali i uplaćivali novac. Hvala im na tome, nisam imao prilike dosad da im se zahvalim, pa bih to želeo da uradim ovim putem. Kada sam saznao da sam od njih dobio pomoć, suze su mi krenule na oči, rekao je Radaković.

SPORT FUDBAL CRVENA ZVEZDA ZEMUN MERIDIJAN SUPERLIGA PRVA LIGA SOCCER RED STAR STELLA ROSSA Radovan Radakovic 20.9.2006. photo: Pedja Milosavljevic

Radovanu možete pomoći na neki od sledećih načina:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1082 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1082 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216331-02

Uplatom na devizni račun: 160600000121638728
IBAN: RS35160600000121638728
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter