0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PROVOCIRAO ME JE NA SRPSKOM ČITAV MEČ, BIO JE LOŠ NA TERENU: Ibrahimović otkrio do sada nepoznate detalje o Siniši Mihajloviću!

Objavljeno: 02.12.21 u 08:42

Sada mu je kao otac.

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović je u opširnom intervjuu pričao o svojoj karijeri, a posebno se dotaka odnosa sa srpskim trenerom Sinišom Mihajlovićem. Šveđanin je otkrio da je između njih bilo netrepeljivosti na terenu, kao i da ga je Mihajlović tokom jednog meča provocirao na srpskom.

Siniša me je jednom prilikom provocirao tokom čitavog meča na terenu govoreći mi grozne stvari na srpskom i pao sam na to. Sada me zove sinom. Kada se razboleo od iste bolesti kao i moj brat, spakovao sam se i otišao za Bolonju. Miha je bio loš na terenu, baš kao i Balak, još jedan profesionalni provokator, ali to je radio kako bi saigračima doneo prednost, počeo je Ibrahimović.

Potom se osvrnuo i na svoj transfer u Milan, pri čemu se dotakao jednog od najboljih fudbalera svih vremena Dijega Maradone. Za sam kraj, otkrio je šta je to presudilo pa da izbor između Milana i Napolija bude tako lak.

Maradona je mit. Gledajući dokumentarac o njemu odlučio sam da odem u Napoli, da uradim kao Dijego, da osvojim Skudeto. Bio sam umoran od Amerike, mislio sam da ću se penzionisati, a onda mi je Mino Rajola rekao da sam lud i da moram da se vratim u Italiju. Napoli je tada otpustio Anćelotija, pa sam pitao Mina gde da odem, koji tim je lošiji. Milan je tada izgubio 5:0 u Bergamu i ja sam presekao. Rekao sam sebi da idem u klub koji poznajem, baš kao i grad, zaključio je Zlatan Ibrahimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter