0
Dejvis kup

FOTO: TSS

POZNATO JE KADA IGRAJU SRBIJA I HRVATSKA: Evo šta Đoković kaže o komšijama, očekuje nas spektakl!

Objavljeno: 02.12.21 u 09:28

Sigurno ćemo uživati.

Teniska reprezentacija Srbije se nakon pobede nad Kazahstanom plasirala u polufinale Dejvis kupa. Za mesto u finalu, naša selekcija će morati da savlada selekciju Hrvatske, koja je bila bolja od Italije. Prvi meč ovog duela na programu je u petak od 16 časova, dok će se u nastavku dana odigrati i ostala dva.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković istakao je da je rivalstvo veliko i da obe ekipe žele pobedu. Ipak, na kraju je gospodski skrenuo pažnju da je najbitnije da postoji poštovanje i prijateljstvo.

Rivalstvo je veliko, mi smo komšije. Uvek je to neki dodatni pritisak, motiv, pritisak, obe zemlje žele pobedu. Bez obzira šta se dogodi na terenu, ono šta je bitno jeste da postoji poštovanje i prijateljstvo na terenu i van njega. Siguran sam da će oba tima dati sve za pobedu. Nije u pitanju samo pobeda na talonu, već i to što igramo jedni protiv drugih, obema reprezentacija to mnogo znači, počeo je Đoković.

Za sam kraj, Novak je dao do znanja da je prvi singl najbitniji. Mnogi već pripisuju sigurne pobede Đokoviću, kao i Mektiću i Paviću na drugoj strani, ali će i jedni i drugi za to morati da se pomuče.

Hajde da vidimo šta će se desiti, nadam se da ćemo dobiti taj prvi singl. Imamo dan za odmor, dan je dug. Kada niste na terenu, emotivno ste tu, navijate, podržavate sunarodnike, stvarno je razlika velika. Lepo je kada imate dan više da se odmorite i da skupite energiju. Imamo dobru hemiju, možemo da pobedu i to nam je cilj, veoma smo motivisan, zaključio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter