2
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

PONOVO SE POTUKLI NAVIJAČI PARTIZANA: Jedna grupa oterana sa tribine zbog zastave! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.21 u 10:57

Novi incident u redovima crno-belih.

Fudbaleri Partizana su u osmini finala Kupa Srbije bili bolji od Dubočice rezultatom 0:1. Pobedonosni pogodak postigao je Marko Milovanović, a dan nakon utakmice na društvenim mrežama su osvanuli nemili snimci sa tribina.

Na stadionu u Nišu, ponovo je došlo do sukoba između dve grupe Partizanovih navijača. U jednom momentu, jedna grupa se zatrčala na drugu, nastao je juriš i sukob.

Kako navodi Telegraf, razlog za ovo je prema pisanjima na društvenim mrežama, to što grupi Grobari Leskovac nije bilo dozvoljeno da okače svoju zastavu. Pošto njihov zahtev nije ispunjen, oni su zbog toga napustili tribinu pre poluvremena.

Meč protiv Dubočice, bio je i 14.8 za Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana. On se time popeo na 3. mesto večne liste Partizanovih trenera sa najviše nastupa, prestigavši legendarnog Stjepana Bobeka.

Ovo nisu normalni uslovi za fudbal. Dubičica je bila dobro organizovana, teško je bilo, nismo mogli da kontrolišemo igru. Moram da budem zadovoljan, za tri dana ponovo igramo, pa potom za četiri. Čestitam Dubočici na dobroj igri, rekao je trener Partizana nakon utakmice.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter