0
Evropske lige

Sergej Milinkovic-Savic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MEČ KAKAV ĆE SE DUGO PAMTITI: Tri crvena kartona, osam golova! SMS strelac! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.21 u 23:27

Fenomenalan meč!

Fudbaleri Lacija i Udinezea odigrali su verovatno najbolji meč dosadašnjeg dela italijanske Serije A. Meč je okončan rezultatom 4:4, a viđeno je ukupno tri crvena kartona, jedan za domaći i dva za gostujući tim.

Gosti su poveli u 17. minutu pogotkom Beta, a isti igrač je u 32. minutu poduplao prednost. Domaćina je u život vratio Ćiro Imobile pogotkom u 34. minutu, ali ni to nije bilo sve! Gosti na poluvreme odlaze sa dva gola prednosti, jer je u poslednjim momentima prvog dela igre bio precizan Molina!

Drugo poluvreme počelo je fantastično! Prvo je na 2:3 smanjio Pedro, da bi u 51. minutu rezultat poravnao Sergej Milinković-Savić! Lacio je ubrzo osetio i ‘gorčinu’, jer je Patrik isključen dobivši drugi žuti karton.

Tu je kraj? Ni najmanje!

Igrao se 69. minut kada su obe ekipe ostale sa po 10 igrača na terenu, jer je Molina dobio drugi žuti karton! Ludnica se nastavlja!

80. minut i pogodak Aćerbija za prednost domaćina od 4:3. Navijače je iznervirao glavni sudija koji je pokazao 7 minuta nadoknade, što se za njih ispostavilo kao kobno!

Konačnih 4:4 postavio je Arslan golom u 99. minutu, da bi u 100. minutu Volos dobio direktan crveni karton!

NEVEROVATAN MEČ!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter