0
Evroliga

Luka Mitrovic Crvena Zvezda - Buducnost ABA Regionalna Liga 4.10.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LUKA MITROVIĆ: ‘Idemo na noge ekipi koja je pokazala veliki kvalitet! Svaki trening je zlata vredan’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.21 u 14:19

Krilni centar smatra da crveno-beli ne smeju ponoviti greške sa prethodnih utakmica. 

Košarkaši Crvene zvezde u petak nastavljaju takmičenje u Evroligi. Izabranici Dejana Radonjića su već otputovali u Sankt Peterburg gde će sutra od 19:00 časova odmeriti snage sa domaćim Zenitom.

U razgovoru za Sport Klub, očekivanja uoči utakmice sa sjajnom ekipom iz Rusije izneo je Luka Mitrović. 

-Definitivno idemo na noge jednoj ekipi koja je pokazala veliki kvalitet u dosadašjem delu Evrolige. U samom su vrhu tabele i igraju sjajno na domaćem terenu. Tamo je dosta poznatih lica i imena za nas. Konačno smo imali više vremena za trening. Putujemo u Rusiju i želimo da se pokažemo u boljem izdanju od onog protiv Uniksa u Beogradu.

Crveno-beli su imali više vremena za treninge u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ nego što je to uobičajeno ove sezone.

-Svaki trening je zlata vredan u ovakvom rasporedu. Trening je prilika da se uradi nešto novo, da se igrači koji su van stroja vrate u ritam i ekipu. Period treniranja u Beogradu prija. Moraćemo da pokažemo možda i naše najbolje izdanje ove sezone, ako želimo da budemo konkurentni – rekao je Mitrović, a potom se osvrnuo na duel sa Uniksom.

Uniks je odigrao sjajnu utakmicu! Šutirali su na fenonemalan način. Ipak, udeo u tome ima i naša loša odbrana. Ukoliko budemo igrali na taj broj poena kao prethodne nedelje, nemamo šta da tražimo u ovom takmičenju. Pokazali smo u više navrata gde tražimo našu igru i šansu.

Drugi krilni centar ekipe sa Malog Kalemegdana, Eron Vajt, počeo je da trenira sa timom nakon teške povrede tokom priprema u septembru.

Eron je počeo da trenira sa ekipom. Izuzetno nam je drago što je ponovo sa nama. O svim daljim koracima odlučuju trener i stručni štab – zaključio je Mitrović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter