1
Fudbal

FOTO: YT Screenshot

KONTE ODREDIO ŽELJE ZA JANUAR: Srbin među najvećim željama!

Objavljeno: 02.12.21 u 17:10

Konte ima velike planove za januarski prelazni rok

Novi menadžer Totenhema Antonio Konte insistira da Spursi budu aktivni u januarskom prelaznom roku, saopštava londonski “San”.

Totenhem se trenutno nalazi na devetoj poziciji Premijer lige sa dva meča manje u odnosu na većinu rivala. Konte je izjavio da nema “čarobni štap” i jasno je da će zahtevati određen broj promena u ekipi. Sportski direktor kluba Paratiči i Konte ne kriju imena petorice fudbalera koji bi po njima podigli nivo igre Totenhema.

„Ne očekujem da sva petorica igrača dođu u klub u januaru, ali jedan, ili dvojica, to bi već bilo sjajno“, dodao je Konte.

Na listi želja su trojica fudbalera iz klubova Serije A – Nikolo Barela, Frank Kesi, kao i Dušan Vlahović. Četvrti je Denis Zakarija, član Borusije iz Menhengladbaha, dok je peti igrač defanzivac Fenerbahčea Kim Min-Že.

0
0

1 Komentara

  1. To su „veliki“ treneri, kupite mi deset najboljih igrca na svetu, mozda i osvojim titulu, a kada su njemu prodali Matica, kukao je kako su bez njegove dozvole izvrsili prodaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter