0
Evroliga

from left Branko Lazic Austin Hollins Maik Zirbes Stefan Markovic Ognjen Kuzmic Dejan Davidovac Luka Mitrovic Nate Walters Marko Simonovic Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague Beograd, 26.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA NASTAVLJA BORBU U EVROLIGI, SLEDI GOSTOVANJE ZENITU: „Ne obećavamo pobedu – daćemo sve od sebe!“

Objavljeno: 01.12.21 u 17:26

Teško gostovanje za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde će u okviru 13. kola Evrolige odmeriti snage sa Zenitom u Rusiji. Tim koji sa klupe predvodi Ćavi Paskval, prošle sezone je bio jedan od najvećih iznenađenja, dok su i ove godine zadržali sjajnu igru. Do sada su zabeležili 8 pobeda i 4 poraza, a pred put u Rusiju, košarkaš Zvezde Luka Mitrović navodi da će se pokazati u boljem svetlu nego u prethodna tri meča.

Ne želimo da obećamo pobedu, ali želimo da se pokažemo u boljem svetlu nego što je to bilo u prethodne tri utakmice, da konačno pokažemo naše pravo izdanje i da se na taj način suprostavimo jednoj sjajnoj ekipi, da li će to biti dovoljno videćemo. Želja nam je da se pokažemo u boljem svetlu, počeo je Mitrović i dodao:

Luka Mitrovic (L) and John Brown
Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague
Beograd, 26.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

To je ekipa koja je izuzetno popunjena na svim pozicijama, njihova najveća snaga možda leži u bekovima koji su nam dobro poznati. Džordan Lojd, Bili Beron, igrači koji imaju mnogo poena u rukama. Treba će nam timska igra i timska odbrana, kako bismo im se suprostavili, zaključio je Luka Mitrović.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić istakao je da će biti teško, ali da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe.

Branko Lazic
Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague
Beograd, 26.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Biće izuzetno teško, pre svega što idemo u goste jednoj sjajnoj i iskusnoj ekipi, a njihovii dosadašnji rezultati pokazuju u kakvoj su formi. Očekujem zaista tešku utakmicu, ali siguran sam da ćemo mi u odnosu na prethodni meč dati sve od sebe da ispravimo greške da i se što bolje pokažemo u Rusiji. Ako budemo u prilici za pobedom, daćemo sve od sebe da bismo došli do trijumfa, istakao je Lazić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter