2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ ODUŠEVIO DELIJE: Ovo niko nije očekivao, trener crno-belih o najnovijem potezu Dejana Stankovića – ‘Mi respektujemo takve veličine’

Objavljeno: 01.12.21 u 08:23

Fudbalski klub Partizan danas gostuje Dubičici u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Pred ovaj meč, trener crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je da Partizan favorit u ovom ‘megdanu’, ali ne sme da razmišlja o tome da će biti lako.

Favoriti smo, to je jasno. Gledali smo njihovih pet-šest utakmica, gledali smo i kako su izbacili Spartak u Subotici na penale, a mogli su i ranije da reše taj meč. Oprezni smo, igra se jedan meč, nikad ne znate u kom pravcu može da ode. Ali, maksimalno smo se spremili, znamo kako igraju, imaju iskusnog trenera. Ne razmišljamo da će biti lako, jer u fudbalu ne postoji lako. Znamo šta nam je cilj, tako smo se i spremili – rekao je Stanojević.

Pre nekoliko dana, stručnom štabu Crvene zvezde pridružio se legendarni Vladimir Petrović Pižon. Stanojević je na konferenciji upitan da prokomentariše taj potez crveno-belih.

– Mi smo naučeni ovde da respektujemo veličine kao što je Pižon, ako na njega mislite. Šta reći o njemu, legendi. Dobro znam kako radi individualno, kako pokazuje stvari igračima i kad je bio mlađi i stariji, sa istim žarom – istakao je trener Partizana.

U Humskoj se to ipak radi drugačije.

– Izuzetno poštujem taj način funkcionisanja. Mi radimo na jedan drugačiji način, sa istim stvarima, radimo individualno sa mlađim igračima koji dođu ovde. Postoje momci koji su zaduženi za individualni i grupni rad, rade im se prethodne analize, tehničko-taktičke. Mi to radimo, ali kod nas to ne radi takva legenda, pa zato nema tog publiciteta. Sigurno da takve ličnosti mogu da vam pomognu – objasnio je Stanojević.

0
0

2 Komentara

  1. Stanoje ne može da oduševi Delije jer on nema potrebe da komentariše Velikana Pižona i Zvezdu, neka gleda u svoje dvorište.

    0
    0
    Odgovori
    • @tupotije tupotijević, Pošto nisi dovoljno bistar da razumeš i najjednostavnije tekstove, novinar ga je upitao da prokomentariše.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter