0
Fudbal

(210327) -- BELGRADE (SERBIA), March 24, 2021 (Xinhua) -- Portugal coach Fernando Santos gestures during FIFA World Cup 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021. Match ended 2-2. (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

SELEKTOR PORTUGALA DOLAZI NA BALKAN AKO NE PROĐE NA SP: Velika bomba na pomolu, mi smo zaslužni za ovo!

Objavljeno: 01.12.21 u 16:40

Okruženje mu je poznato.

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš i nakon žreba za baraž iz koga 3 učesnika idu na SP, verujeda njegova selekcija može u Katar. Podsećamo, Portugal će prvo odmeriti snage sa Turskom, dok će se u slučaju pobede sastati sa boljim iz meča ItalijaSeverna Makedonija.

Odmah nakon poraza od Srbije, Santoš je istakao kako će u slučaju da se njegov tim ne plasira na Mundijal sam podneti ostavku. Te reči, očigledno su čuli ljudi iz FS Grčke. Prvi čovek tamošnjeg saveza Panajotis Dimitriju otkrio je da mu je najveća želja na klupi svoje zemlje upravo Fernando Santoš.

Volim disciplinu. Voleo bih da dovedemo disciplinovanog selektora, kao što su Nemci, Italijani ili Portugalci. Sigurno je da će novi selektor biti stranac. Fernando Santoš je moja najveća želja. Moramo da čekamo do marta, pa ćemo videti.

Grčka je poslednje veliko takmičenje igrala 2014, kada su se plasirali na Mundijal. Takođe, ne treba zaboraviti i da Santoš dobro poznaje grčki fudbal, jer je već vodio tu selekciju od 2011. do 2014. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter