0
Košarka

Pripreme kosarkaske reprezentacija Srbije za odigravanje kvalifikacionih meceva za svetsko prvenstvo ilija Djokovic(L) Dragan Milosavljevic(C) i Stefan Peno(R) Hotel Sheraton Novi Sad,Srbija 27.06.2018 Foto:Nenad Mihajlovic

SELIDBA POSLE JEDNE UTAKMICE: Srpski košarkaš napustio Litvaniju i vratio se na Pirinejsko poluostrvo

Objavljeno: 01.12.21 u 15:16

Srpski košarkaš ponovo je promenio klub.

Teška povreda je Stefana Pena odvojila od parketa na duži vremenski period, a onda je sredinom novembra stigao u Litvaniju, gde ga je na pozajmicu poslala Alba. Ipak, u redovima tamošnjegm Prijenaija se nije dugo zadržao, svega jedan meč je odigrao, a onda spakovao kofere.

Povremeni srpski reprezentativac je dobio poziv iz Bilbaa koji je odlučio da prihvati te se vrati u Španiju, gde će mu trener biti nekadašnji reprezentativac Aleks Mumbru. Biće to dobra prilika za Stefana da se vrati na pravi kolosek.

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers
Srbija v Gruzija
Stefan Peno
Beograd, 27.11.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Peno se u Španiju vraća kao zamena za povređenog Rafu Luža, koji neće dugo odsustvovati, ali u klubu nisu ništa želeli da prepuste slučaju. U Litvaniji je odigrao jedan meč za manje od dve nedelje, protiv Jonave, protiv koje je uz šest poena dodao i tri skoka i četiri asistencije. Prošle sezone bio je u Rasta Fehti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter