0
Domaći fudbal

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

‘SAVETOVAĆU DANILA DA IH TUŽI’: Oglasili se iz Vučićevog kabineta povodom priče da je njegov sin menadžer Dušana Vlahovića

Objavljeno: 01.12.21 u 15:54

Buru je u srpskoj javnosti podiglo pisanje Italijana.

Tamošnji list ‘Republika’ preneo je saznanja da je menadžer srpskog fudbalera Dušana Vlahovića, Danilo Vučić, sin predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Ovakva informacija naišla je na snažan odjek ovdašnje javnosti, pa su krenule i reakcije.

Tim povodm se oglasio sam fudbaler, koji je putam Instagrama poslao jasnu poruku šta misli o pisanju medija na ‘čizmi’, a onda je to uradio i njegov bivši klub Partizan, koji je otkrio da li je bilo saradnje sa sinom predsednika države.

Dusan Vlahovic (C) reacts
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Poslednji u nizu demantija da je agencija ‘Internacional Sport Office’ iz Beograda, gde je direktor DarkoRistić i koja zastupa Vlahovića u vezi sa Vučićevim sinom, stigao je iz kabineta predsednika, preko njegove savetnice Suzane Vasiljević.

– ‘La Republika’ je iznela najstrašnije izmišljotine na račun dečka koji se nikada, ponavljam nikada, nije bavio tim poslom. Što je najstrašnije, oni ne navode nijedan relevantan izvor za svoja saznanja, a ni potvrdu da je Danilo bio u kontaktu povodom ove teme. Ja ću Danila savetovati da uzme advokate i da ih tuži, jer ovo je skandal međunarodnih razmera, navela je Vučićeva savetnica Suzana Vasiljević.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter