0
Domaći fudbal

from left Marko Milovanovic Nemanja Jovic Nikola Terzic Danilo Pantic goalkeeper Nemanja Stevanovic Lazar Markovic Aleksandar Scekic Bojan Ostojic Filip Holender Seydouba Soumah Rajko Brezancic Lazar Pavlovic Bibras Natkho Natcho celebrate Fudbal-UEFA Conference League Play-Off Season 2021/2022-FK Partizan v SD Santa Clara (Portugalija) Beograd, 26.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

PARTIZAN VODI U NIŠU: Strelac je Milovanović – domaći se dobro branili do pred kraj poluvremena!

Objavljeno: 01.12.21 u 17:04

Bitan pogodak za crno-bele.

Fudbaleri Partizana trenutno igraju duel u okviru Kupa Srbije, a dočekala ih je Dubočica, koja zbog zbog sigurnosnih razloga mora da igra na niškom Čairu.. Izabranici Aleksandra Stanojevića poveli su u 39. minutu pogotkom Milovanovića, dok je identičan rezutlat ostao i na poluvremenu.

 

Dobro su se domaći branili na startu ovog susreta, uspeli su da odbiju napade favorizovanog protivnika, ali nisu izdržali do poluvremena. Prvu ozbiljniju šansu imao je Milovanović u 11. minutu nakon kornera, ali su fudbaleri Dubočice bili sigurni.

Marko Milovanovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Vojvodina v FK Partizan
Novi Sad, 25.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Potom je nakon 6 minuta, Lutovac snažno šutirao, dok je golman domaćih Mladenović bio na pravom mestu. Gotovo sve vreme, lopta je na polovini Leskovčana, Lutovac je u 20. minutu i postigao pogodak, ali je bio u očiglednom ofsajdu.

Sjajan je od samog starta mladi Milovanović, imao je priliku u 33. minutu, šutirao je glavom, ali je lopta otišla preko prečke. Ipak, nagrada za njegov trud stigla je u 39. minutu kada je pogodio za vođstvo crno-belih.

SASTAVI:

Dubočica: M. Mladenović, Jovanović, Stojković, Gorčić, Paunović, Čmajčanin, D. Mladenović, Stanković, N. Mladenović, Mitrović, Savić.

Klupa: Cvetanović, Ignjatović, M. Mladenović, Aleksić, Stamenković, Đorđević, M. Mitrović, Milosavljević, S. Mitrović, N. Stanković.

Partizan: Stevanović, Živković, Miletić, Ostojić, Miljković, Šćekić, Jojić, Pantić, Lutovac, Pavlović, Milovanović.

Klupa: Popović, Saničanin, Menig, Gomeš, Ilić, Štulić, Vlahović, Urošević, Jović, Petković, Smiljanić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter