0
Domaći fudbal

NJIHOV CILJ SE NE MENJA: Đorđević oprezan pred Loznicu, želi pobedu ali ne po svaku cenu!

Objavljeno: 01.12.21 u 10:06

Fudbaleri Radnika ugostiće na svom stadionu ekipu Loznice, u okviru osmine finala Kupa Srbije.

U vikendu za nama, fudbaleri surduličkog superligaša izgubili su na ‘Čairu’ od Radničkog sa 3:0, dok je Loznica na svom terenu pobedila Grafičar rezultatom 2:0.

Pred utakmicu sa Loznicom, trener Surduličana Dušan Đorđević ističe da se njihov cilj ne menja.

Naš cilj se ne menja. Očekujemo da odigramo dobro i prođemo u ¼ finale kupa. Očekuje nas još jedna zahtevna i teška utakmica, pre svega zbog vremena i terena. Evo danas je padao sneg pa će teren biti mekan i nakvašen. Daćemo sve od sebe. Kup nam jeste važan ali pokušaćemo da budemo pametni i racionalni da ne pokidamo igrače koji su nam jako bitni i važni za mečeve u prvenstvu pred kraj polusezone – rekao je Đorđević i potom dodao:

Daćemo sve od sebe da prođemo, ali sa druge strane ćemo se potruditi da sačuvamo ekipu koliko je to moguće više za, evo već posle vikenda, meč sa Kragujevcem a potom i Zvezdom. Još uvek kuburimo sa tim nekim povredama, nećemo i dalje imati među starterima kapitena Stojanovića, zatim Uroša Vesića, Dušana Hodžića. Baš i zato ponavljam, pokušaćemo da sutra izađemo u najačem sastavu, ali ćemo se truditi da neke igrače poštedimo za jako bitne mečeve u prvenstvu.

Podsetimo, utakmica je na programu danas od 13 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter