0
AdmiralBet ABA Liga

Yogy Ferrell i Austin Hollins ULEB Euroleague Crvena Zvezda - Panathinaikos 4.11.2021. evroliga, Beograd,Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NBA POJAČANJE ZA CEDEVITA OLIMPIJU: Igrao je sa Bogdanom u Sakramentu, a sada će se boriti u regionu!

Objavljeno: 01.12.21 u 17:46

Malo ko je mogao ovo da zamisli.

Nekadašnji košarkaš Sakramento Kingsa Jogi Ferel, novo je pojačanje Cedevita Olimpije. Pre samo nekoliko godina, bio je jedno od najvećih iznenađenja u najjačoj ligi na svetu, u koju je došao kao slobodan agent, jer prethodno nije bio biran na draftu.

Nakon Dalasa, igrao je u Sakramentu, gde je nastupao zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem i Nemanjom Bjelicom, da bi potom pojačao Klivlend Kavalirse. Nakon G lige, i kratkog perioda u Klipersima, Ferel se odlučio da se oproba u Evropi.

Na startu ove sezone, potpisao je ugovor sa Panatinaikosom, gde se i nije baš najbolje snašao. To smo mogli da vidimo i u Beogradu, gde je grčki gigant „zgažen“ od strane Crvene zvezde. Do sada je odigrao 5 mečeva u Evroligi, gde je za oko 8 minuta na parketu beležio 1.6 poena uz 1.8 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter