0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAVIJAČE U SRBIJI OVO NAJVIŠE ZANIMA: Zvezda danas dočekuje ‘zmajeve’, Partizan gostuje na ‘Čairu’ – evo gde možete da gledate utakmice ‘večitih’!

Objavljeno: 01.12.21 u 11:23

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće ekipu Voždovca na stadionu „Rajko Mitić“ danas od 18 časova i 30 minuta u okviru zaostale uktamice 10. kola Superlige Srbije.

Igrači Dejana Stankovića će pokušati da osvoje nova tri boda, nakon što su u prethodnoj rundi prvenstva savladali ekipu Spartaka iz Subotice sa 3:0 na Marakani.

Do sada je Crvena zvezda odigrala 23 prvenstvene utakmice protiv Voždovca, a pozitivan skor je na strani ekipe sa Marakane. Zvezda je ukupno trijumfovala na 19 susreta, jednom je bilo nerešeno, dok su četiri puta slavili popularni „Zmajevi“,

Direktan prenos zaostale utakmice 10. kola, između Crvene zvezde i Voždovca, možete da pratite na kanalu Arenasport Premium 1 sa početkom u 18 časova i 30 minuta.

A od 16 časova i 15 minuta, na ‘Čairu’ će odmeriti snage fudbaleri Partizana i Dubočice, koji će igrati za plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Navijači će i ovu utakmicu moći da gledaju na kanalu Arenasport Premium 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter