0
Dejvis kup

FOTO: TSS

MARATONSKI MEČ KECMANOVIĆA I KUKUŠKINA PRIPAO KAZAHSTANCU: Malo je falilo za preokret, gledali smo neverovatnu borbu!

Objavljeno: 01.12.21 u 19:37

Sada se nadamo preokretu.

Srpski teniser Miomir Kecmanović je u prvom meču četvrtfinala Dejvis kupa poražen od Mihaila Kukuškina rezultatom 1:2 (7:6, 4:6, 7:6). Kazahstan je tako poveo sa 1:0, sada nas očekuje duel između Novaka Đokovića i Aleksandera Bublika, a potom i dubl u kome bi za našu selekciju, ukoliko ne dođe do promene, trebalo da nastupe Đoković i Ćaćić.

FOTO: TSS

Gledali smo fantastičnu borbu, mladi srpski teniser je bio na korak do preokreta, ali je presudilo iskustvo Kukuškina. Kecmanoviću je prvi set izmakao za dlaku, zaostajao je i u drugom, ali je onda proradio. Nakon jednog fantastičnog gema u drugom setu, u kome smo videli 22 poena, delovalo je da je srpski teniser dobio neku novu energiju. Miomir je tada uspeo da uzme brejk iskusnom Kazahstancu, a potom i set.

FOTO: TSS

U odlučujućem setu, srpski teniser je poveo sa 4:1, potom je imao i nekoliko meč lopti ali je u nastavku Kukuškin uspeo da se vrati u meč i obezbedi taj-brejk. Imao je Miomir i ovde nekoliko meč lopti, Kazahstanac ih je sve odbio. Na kraju je preusdilo neiskustvo našeg, a iskustvo protivničkog tenisera koji je odlučujući taj-brejk dobio sa 13:11.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter